Suomen nuoret kyvyt

Listasimme Suomen nuoret kyvyt eri aloilta. Suurinta osaa yhdistää bisneksenteko, mutta joukkoon mahtuu muutama iloinen poikkeus. Nuoret menestyjät on järjestetty listaan Google-menetelmällä. Mitä enemmän nimi saa osumia Googlessa, sitä pidemmällä listassa nimi on. Ja toki, mitä enemmän kaimoja, sitä enemmän osumia.

Mikä Young Professionals?

T-Media Young Professionals on lehti nuorille menestyjille. Young Professionals on Suomen suurin uraan ja työnantajamielikuvaan keskittyvä media.

Yritykset

Tutustu Suomen eturivin yrityksiin, jotka tarjoavat alansa parhaita uramahdollisuuksia nuorille osaajille.

Urakenttänä koko maailma

Globaali talous, itsensä brändäys, portfoliot ja rekrytointikonsultit. Uran luominenko muka helppoa suurten ikäluokkien suoriin linjoihin verrattuna? Ei niin monimutkaista, ettei jotain hyvääkin.

Kun työ on yhtä juhlaa

He lähtevät aamulla töihin kuin lapset Linnanmäelle. Heillä on töissä niin mukavaa, ettei heidän tarvitse laske päiviä kesälomaan. Mutta kai unelmien duunissa työskenteleviäkin joskus ottaa päähän?

Pukeudu pomoasi paremmin

Monet tuskailevat päivittäin, miten erottautua työpaikan seinästä kiinnittämättä samalla kielteistä huomiota. Muotiasiantuntija Jaakko Selin antaa omat vinkkinsä.

Kuuluisat kuohut

Samppanjacooleri baaripöydässä ei enää ole mikään harvinaisuus, mutta parhaiten luksusjuoman saloihin vihkiytyy paikan päällä Champagnen maakunnassa.