Nuppi kunnossa, luovuus kukoistaa

Luova johtaja Henkka Hyppönen saa meditaatiosta kykyä keskittyä hetkessä elämiseen. Yrittäjä ja entinen kilpaurheilija Topi Lintukangas vapautui voittamisen pakosta löytäessään syvyyssukelluksen, jossa adrenaliinipurskausten sijaan pelataan mielenhallinnalla.

Mikä Young Professionals?

T-Media Young Professionals on lehti nuorille menestyjille. Young Professionals on Suomen suurin uraan ja työnantajamielikuvaan keskittyvä media.

Yritykset

Tutustu Suomen eturivin yrityksiin, jotka tarjoavat alansa parhaita uramahdollisuuksia nuorille osaajille.

Verkostojen ammattilaiset

Young Professionals esittelee joukon verkostoja, joissa Suomen bisnesmaailman nuori eliitti liikkuu. Lue, miten jäsenet ovat hyötyneet omista verkostoistaan ja miten he ovat niihin päätyneet.

Unelmatyöpaikan ilmapiiri

96 prosenttia kaikista korkeakouluopiskelijoista ja urasuuntautuneista peräti 99 prosenttia pitää työpaikan ilmapiiriä tärkeänä työpaikan valintaperusteena. T-Media selvitti, millainen hyvä työilmapiiri oikein on.

Mahdollinen yhtälö

Kansainvälisen työn ja perhe-elämän yhdistäminen onnistuu, osoittavat Nightwishin rumpali Jukka Nevalainen, IT-konsultti Paula Aro ja europarlamentaarikko Alexander Stubb.

Testaa itsesi

Tervetuloa testiin, jolla voit selvittää oman työnhakijaprofiilisi. Testi perustuu yli 10 000 korkeakouluopiskelijan mielipiteisiin työelämästä.

Young Professionals © T|Media Oy 1997-2009