Nöyrin palvelijanne

Mitä helsinkiläisessä kattohuoneistossa majaansa pitävän IT-firman kolmikymppisella toimitusjohtajalla voi olla annettavaa suomalaiselle johtamiselle? Nörttistereotypiat hiiteen, paljonkin! Vesa Lauronen kertoo, kuinka Euroopan parasta työpaikkaa johdetaan.

Mikä Young Professionals?

T-Media Young Professionals on lehti nuorille menestyjille. Young Professionals on Suomen laadukkaisn uraan ja työnantajamielikuvaan keskittyvä media.

Yritykset

Tutustu Suomen eturivin yrityksiin, jotka tarjoavat alansa parhaita uramahdollisuuksia nuorille osaajille.

Pääkirjoitus: Ei faktat vaan fiilikset

Vesa Lauronen saa hyvän ihmisten johtamisen kuulostamaan niin yksinkertaiselta. Toiset eivät tunnu oppivan samaa edes vuosienharjoittelulla.

Monta tietä johtajaksi

Pomon paikalle johtavia polkuja on yhtä paljon kuin johtajiakin: kivisiä, mutkaisia, lyhyitä ja pitkiä. Joskus tie nousee pystyyn, toisinaan eteenpäin liukuu kuin itsestään.

Pomo vastaa hallinnasta tai kaaoksesta

Esimiehen käytös vaikuttaa siihen, kokevatko työntekijät arkensa ponnistelujen arvoiseksi kiireeksi vai kaoottiseksi tulipalojen sammutteluksi.

"Hyvällä on aina aikaa."

"Sanoin sen eräässä kokouksessa. Sain teräviä katseita osakseni. Kuinka joku voi sanoa noin julmasti ihmisille, jotka jo työskentelevät kiireensä äärirajoilla?" Lue Helinä Hirvikorven kolumni TalentPool-lehdestä!

Young Professionals © T|Media Oy 1997-2009