SOL

 

Ydinosaamisen ylistys

Henkilöstöpalvelutoiminta antaa kaikille osapuolille mahdollisuuden keskittyä omiin vahvuusalueisiinsa.

SOL on suomalainen perheyritys, joka toimii kotimaan lisäksi myös Virossa, Venäjällä ja Latviassa. Monipuolisesta palvelutuotannostaan jo aiemmin tunnettu SOL on hiljattain laajentanut liiketoimintaansa henkilöstövuokraukseen. Konsernissa uskotaan toimialan vahvaan kasvuun.

"Ihminen on
tärkein, oli hän
sitten meidän
asiakas tai
työntekijä."

– Henkilöstöpalveluiden kautta haetun henkilöstön määrä yrityksissä tulee kasvamaan moninkertaiseksi ja kaksinkertaistuu jo lähivuosina, tiivistää SOL-konsernin toimitusjohtaja ANU ERONEN.
Koko maassa toimiva SOL Henkilöstöpalvelut Oy palkkaa ja välittää ihmisiä monenlaisiin töihin aina vartioinnista johtotehtäviin. Toimeksiantojen pituudet voivat vaihdella yhdestä päivästä useisiin vuosiin. Henkilöstöpalvelutoiminnan ideana on, että kaikki sopimusosapuolet voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa: työntekijä ammattitaitonsa hyödyntämiseen ja kehittämiseen sopivissa tehtävissä, asiakasyritys liiketoimintaansa ja SOL osaavien palveluammattilaisten löytämiseen ja tukemiseen. Järjestely tarjoaa lisää joustavuutta sekä yrityksille että henkilöstölle.

– Nykypolvi ei halua sitoutua ikuisiksi ajoiksi tekemään jotain tiettyä työtä vaan kokeilla erilaisia tehtäviä ja yrityksiä. Elämäntilanteet muuttuvat, ja työn pitää sopeutua niihin, Eronen kuvaa. Toisaalta työskentely henkilöstöpalvelun kautta voi toimia astinlautana toisenlaisiin tehtäviin: noin kolmannes SOLin henkilöstövuokrauksen palveluosaajista päätyy lopulta suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.
SOL Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja NIILO KEMPEN mukaan SOLin valttikortti on kokonaisvaltainen suhtautuminen toiminnan laatuun. Ei riitä, että asiakkaan tarve ja työntekijän osaaminen saadaan kohtaamaan, vaan yhteistyön sujuvuudesta ja työntekijän hyvinvoinnista ollaan kiinnostuneita myös työsuhteen aikana ja sen jälkeen.

– Seuraamme säännöllisesti sekä asiakasyritysten tyytyväisyyttä että työntekijöiden viihtyvyyttä kyselytutkimusten ja henkilökohtaisten keskusteluiden kautta.
Anu Eronen täydentää, että SOLin tavoitteena on asettaa alalle kokonaan uudet laatustandardit työntekijöiden arvostuksen ja yhteistyön laadun suhteen.

– Perheyrityksellä on perheyrityksen arvot. SOLissa ihminen on tärkein, oli hän sitten meidän asiakas tai työntekijä. Työ ja osaaminen on yhdistettävä tuottavasti ja parhaasti palvellen.

 

^ Sivun ylälaitaan

SOL

Digium

SOL-palvelukonserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy yhdistää joustavasti ja turvallisesti työntekijöiden ammattitaidon ja työnantajien henkilöstötarpeet. Tarjoamme töitä mm. kaikista toimihenkilöammateista kiinnostuneille, kaupan-, ravintola- ja majoitusalan palveluosaajille sekä logistiikka-, teollisuus- ja rakennusalojen tuntijoille niin pääkaupunkiseudulla kuin muualla Suomessa.

www.solhenkilostopalvelut.fi