Neste Oil

 

Haluatko rakennusalan suosituimpaan työpaikkaan?*

Skanska avaa monia mahdollisuuksia opiskelijalle, joka haluaa hankkia työkokemusta jo opintojen aikana. OPPIVA-harjoitteluohjelmassa tutustutaan yritysmaailmaan ja hyödynnetään teoriaa käytännön töissä.

Skanska OPPIVA -harjoitteluohjelma on tarjonnut minulle kehittäviä ja monipuolisia tehtäviä. On ollut todella hienoa päästä kiinni oman alan hommiin jo heti opiskelujen alussa, kertoo SARA TROBERG, 20. Hän opiskelee toista vuotta Aalto-yliopiston teknillisessä korkeakoulussa rakenne- ja rakennustuotantotekniikkaa ja on ollut OPPIVAssa työharjoittelussa Leppävaaran Tornin työmaalla Espoossa.

"Työharjoittelu-
jaksot antavat
hyvät eväät
työelämään."

Skanska OPPIVA -harjoitteluohjelmaan voivat tarttua ammattikorkeakoulujen ja korkeakoulujen ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijat. Tarjolla on töitä esimerkiksi rakentamiseen, talouteen, yhteiskuntatieteisiin tai liiketalouteen erikoistuneille. Ohjelma koostuu perehdyttämis- ja valmennuspäivistä, kolmesta 3-4 kuukauden työharjoittelujaksosta sekä projektitöistä, joista toinen voi olla opinnäytetyö tai diplomityö. Kullekin osallistujalle nimetään valmentaja, joka seuraa harjoittelijan kehittymistä ja antaa palautetta.

- Työharjoittelujaksot antavat hyvät eväät työelämään. Työmailla on ollut töissä hyvä porukka, ja olenkin viihtynyt siellä hienosti. OPPIVAssa voin tehdä harjoittelujaksoja kesällä, joten kesätöitäkään ei tarvitse erikseen etsiä, Troberg kiittelee. Hänen mukaansa ohjelman valmennuspäivät syksyisin ja keväisin ovat ajoittuneet sopivasti työharjoittelujen lomaan.

- OPPIVA on tosi hyvä ponnahduslauta uralle. Sen avulla työllistyy helpommin. Kun hoitaa tehtävänsä hyvin, saa tulevaisuudessakin paremmin töitä, Sara Troberg vakuuttaa.

Muutaman vuoden talossa olleelle suuri, kansainvälinen yritys tarjoaa tilaisuuksia kehittyä myös kotimaan ulkopuolella. Skanska Unlimited antaa mahdollisuuden työskennellä toisessa maassa noin puolen vuoden ajan, laajentaa osaamista ja tutustua uusiin kollegoihin.

Haku Skanska OPPIVA -harjoitteluohjelmaan on parhaillaan käynnissä, ja se jatkuu tammikuun 2011 loppuun saakka. Hakemuksen jättäminen onnistuu osoitteessa www.skanska.fi/oppiva.

* Skanska on Universum Employer Branding 2010 -tutkimuksen mukaan toisena vuonna peräkkäin halutuin työnantaja rakennusalan korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa Suomessa.

 

^ Sivun ylälaitaan

Skanska

Digium

Skanska on yksi maailman johtavista rakentamis- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Konsernin palveluksessa on noin 53 000 ihmistä, joista 3 300 työskentelee Suomessa ja Virossa.

Haku Skanska OPPIVA -harjoitteluohjelmaan on parhaillaan käynnissä.
Täytä hakemuksesi 31.1.2011 mennessä osoitteessa

www.skanska.fi/oppiva