Young Professionals - Inspiring People

T-Media Young Professional on lehti nuorille menestyjille. Lehden lukija on jo työelämässä kyntensä näyttänyt tai aivan opintojensa loppuvaiheessa oleva korkeasti koulutettu henkilö, jota kiinnostaa uran luominen ja työelämässä menestyminen. Young Professionalsin laadukas sisältö virittää lukijan pohtimaan omaa työuraansa ja tulevaisuuttaan.

Annan mielelläni lisätietoja

Riku Ruokolahti
Tuottaja, T-Media Oy
Puh. 0400 512 200
(Email etunimi.sukunimi@t-media.fi)

Painos 100 000 kappaletta
Vuosikerta 5. vuosikerta
ISSN ISSN 1795-5769
Julkaisija T-Media Oy
Ilmestyminen Vuosittainen julkaisu, seuraavan kerran lehti ilmestyy la 27.11.2010
Jakelu Young Professional-lehti ilmestyy Helsingin Sanomien liitteenä ja se on jaossa myös valmistuville kauppatieteiden, teknisten tiedeiden oikeustieteiden sekä yhteiskuntatieteiden yliopisto-opiskelijoille rekrytointipalveluiden kautta.
Toimitus T-Media Oy
Eteläinen Makasiinikatu 4, 00130 HELSINKI
Puh. 020 7411 580
toimitus@t-media.fi
www.t-media.fi
Tuottaja Riku Ruokolahti, puh 0400 512 200, etunimi.sukunimi@t-media.fi

Mediatietojen voimassaolo ja täydennykset:

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan määrättynä päivänä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä tai asiakkaasta johtuvasta syystä voida julkaista, lehti ei vastaa tästä mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen. Julkaisija varaa oikeuden täydentää ja muuttaa yllä olevia mediatietoja. Asiakkaalla on oikeus tehdä muutoksia varauksiinsa mediatietojen muuttuessa, muuten peruutuskuluina pidätetään 50% kauppasummasta. Huomautukset on tehtävä 8 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta.