Ykköstyönantajat esittäytyvät

Yhteistyössä:


Nest Oil

Mikä Young Professionals?

Young Professionals on media nuorille menestyjille. Young Professionals on Suomen laadukkain uraan ja työnantajamielikuvaan keskittyvä media. Vuoden 2010 painettu YoungProfessionals-lehti ilmestyi Sanomien välissä.

YoungProfessionalsin tuottaa T-Media Oy. T-Media on työnantajakuvaan erikoistunut tutkimus- ja viestintäyhtiö. T-Median missiona on motivoida nuoria tunnistamaan mahdollisuutensa ja löytämään uusia kiinnostuksen kohteita työelämässä. Yrityksiä ja yhteisöjä autamme tunnistamaan vahvuutensa työnantajana ja kohtaamaan parhaat tekijät. T-Media on osa TAT-ryhmää, johon kuuluvat myös Finnfacts, Infor ja Taloudellinen tiedotustoimisto

Mediatiedot 2011

PÄÄKIRJOITUS: Tee se itse

Johdon suuresta vastuusta puhutaan paljon: pitäisi motivoida selkeämmin tavoittein, antaa kehittävää palautetta, puhaltaa parempaa tiimihenkeä työyhteisöön. Mutta mikä on yksilön omavastuu työelämässä?

Osta! Myy!

Sijoitusanalyytikko tarvitsee tutkimuksellisen asenteen lisäksi nopeutta, sanavalmiutta ja taitoa kysyä oikeat kysymykset. Mutta onko analyytikolla valtaa? Katja Keitaanniemi kertoo.

 

Kehityskeskustelu ei ole terapiaistunto

Pakkopullaa vai aito palautteen paikka? Kehityskeskustelulla on paljon potentiaalia, mutta sen valjastaminen hyötykäyttöön vaatii kaikilta osallisilta avointa asennetta ja huolellista valmistautumista.